Wandelstok

Nordic walking stokken Leki smart Traveller carbon

Nordic walking stokken Leki smart Traveller carbon

Beoordelingen (0)

Informatie

De nordic walking stokken Leki smart Traveller zijn gemaakt van een combinatie van carbon en aluminium. 

Welke wandelstokken zijn er nog meer? Bekijk het in de onafhankelijke Keuzehulp wandelstokken via de link onderaan deze pagina. 

Specificaties

Deze wandelstokken zijn makkelijk in hoogte verstelbaar via het Speed Lock systeem. De kleur is zwart/antraciet.

De handgrepen aan de bovenkant zijn van ademend materiaal en zorgen voor een stevige en tegelijk soepele greep. De speciale Smart Tip doppen aan de onderkant van de stok maken de wandelstokken geschikt voor verschillende soorten ondergrond. Door het gebruik van carbon en aluminium zijn de Leki smart Traveller nordic walking stokken licht van gewicht: ze wegen slechts 214 gram. De gebruikte materialen maken de stokken flexibel en stevig tegelijk.

Nordic walking stokken dienen ter ondersteuning tijdens het wandelen. Je zet de stokken niet voor je op de grond, zoals een bergstok, maar beweegt je armen meer achterwaarts. Dat vergt misschien enige oefening. Omdat de smart Traveller nordic walking stokken van Leki verstelbaar zijn tot 130 cm, kan je ze instellen op je eigen lichaamslengte. Volledig ingeschoven zijn ze slechts 62 cm lang, dus de stokken gaan makkelijk mee in de auto of op reis. Door het Smart Tip systeem hoef je de doppen niet meer te verwisselen om over zacht of onregelmatig terrein te lopen.

 

De stokken kosten ongeveer € 170,-. Leki heeft ook goedkopere en duurdere modellen wandelstokken, dus volop keuze.
Het is daarom raadzaam ze bij een deskundige sportwinkel te kopen i.p.v. via internet! Zie de leveranciers Bergfreunde.nl en Bever Buitensport.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Nordic walking stokken Leki smart Traveller carbon? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Wandelstok

Bekijk de keuzehulp