Elektrische rolstoel

Elektrische rolstoel Roltec Viper

Elektrische rolstoel Roltec Viper

Beoordelingen (0)

Informatie

De Roltec Viper is een elektrische rolstoel.

Specificaties

De Roltec Viper is een elektrische rolstoel met een instelbare vering, waardoor je de vering in kan stellen naar jouw postuur en situatie. De veringen zorgen ervoor dat de hobbels waar de rolstoel overheen gaat, gedempt worden. De rolstoel heeft een hoog/laag systeem, waardoor je makkelijk iets uit het bovenste keukenkastje kan pakken of je stoel zo laag kan zetten dat hij onder de tafel past. Ook kan de rolstoel kantelen naar voor en achter.

Als je het lastig vindt om op te staan uit je rolstoel, kan je een sta-op systeem laten toevoegen. Er is ook een ligsysteem mogelijk. De Roltec Viper kan tot 13 km/u en kan 55 km rijden zonder opgeladen te worden. Soms komt het voor dat een rolstoel niet recht vooruit gaat wanneer je dit wel wil, vooral bij hellende vlakken. Het realmotion systeem in de Roltec Viper zorgt ervoor dat je altijd recht vooruit gaat wanneer jij dat wil. Ook heeft de rolstoel autolock systeem waarmee de rolstoel op vier punten elektrisch wordt vergrendeld. Meer informatie over de Roltec Viper vind je op elektrischerolstoelen punt nl, waar je ook een proefrit kan aanvragen.

De prijs is afhankelijk van je wensen. 

Laatst gewijzigd op 29 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische rolstoel Roltec Viper? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling