Traphulp

Traphulp Scalacombi

Traphulp Scalacombi

Beoordelingen (0)

Informatie

Zittend de trap op zonder traplift: dat kan met deze mobiele traphulp Scalacombi van het merk Alber. Op deze mobiele trappenklimmer, zoals die ook wordt genoemd, zit een zitje. Je hebt van de Scalacombi 3 modellen: de eco S34, S36 en S39. 

Op de S34 kan je zitten als je max. 120 kg weegt en die valt in de laagste prijsklasse. De S36 is, net als de S34, voor reguliere traptreden (max. 20 cm hoog) en kan je gebruiken als je max. 140 kg weeg. De S39 is geschikt voor grotere traptreden (max. 25 cm en 13 cm diep). Op de S36 en S39 zit een display die je ‘bestuurder’ kan gebruiken om de trap op en af te gaan. Je ziet goed hoe dit werkt in de video. De accu kan je uit de traphulp halen en zo makkelijk opladen.

De traphulp Scalamobil lijkt op de Scalacombi maar is dan gemaakt met een zitting, zodat je er ook zonder rolstoel op kan zitten.

Specificaties

Je hebt van de Scalacombi 3 modellen: de eco S34, S36 en S39.

De Scalacombi is te koop vanaf ongeveer € 4.000,- 

Laatst gewijzigd op 6 december 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Traphulp Scalacombi? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Traplift

Bekijk de keuzehulp