Driewielfiets

Elektrische driewielfiets Cortes van Huka

Elektrische driewielfiets Cortes van Huka

Beoordelingen (0)

Informatie

De driewielfiets Cortes van Huka heeft standaard een electro ondersteuning en geeft jou veel stabiliteit tijdens het fietsen. De ergonomische zitting geeft een fijne steun. De fiets heeft een lage instap van 36 cm, waardoor het makkelijk is op de fiets te komen. De vering van de fiets is in te stellen naar jouw voorkeur.

Specificaties

De fiets, met een grote actieradius (75 km),  kan uitgerust worden met een extra parkeerrem en een bagagerek of andere (specifieke) aanpassingen.

Met de bijgeleverde sleutel kan je zowel de fiets als de accu ontgrendelen. De Cortes heeft een Shimano STEPS middenmotor, die zorgt voor meer stabiliteit.

De maximale belasting is 150 kg. De fiets is in te stellen voor een binnenbeenlengte van 670 – 950 mm.

Voor de Cortes zijn meerdere accessoires beschikbaar, zoals een stokhouder of voetenbakjes.

 Je kunt de driewielfiets kopen vanaf € 4.450,- inclusief elektrische ondersteuning.

Je kunt een gratis proefrit aanvragen bij jou thuis, bij een fietsspecialist bij jou in de buurt of bij Huka in Oldenzaal, bel 05415 72472 voor het maken van een afspraak.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 9 december 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische driewielfiets Cortes van Huka? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling