Scootmobiel

Scootmobiel Classic van Huka

Scootmobiel Classic van Huka

4.1
Testvideo Beoordelingen (7)

Informatie

Zoek jij een echte robuuste scootmobiel, dan is de Classic van Huka goed om eens te proberen. Eigenlijk is het meer een mix tussen een stevige scooter en scootmobiel en rijd je gemakkelijk over een oneffen wegdek of bospad en in een heuvelig gebied. De Classic is belastbaar tot 300 kg en heeft een comfortabel rijgedrag, dankzij het veersysteem.
De snelheid is instelbaar tot 25 kilometer per uur en leverbaar in twee modellen, namelijk de Classic DX2 en de Classic Maxx. De Classic wordt standaard geleverd met een rode bekapping.

Er zijn diverse accessoires en opties leverbaar om de Classic uit te breiden. 
Je kunt een gratis proefrit aanvragen bij jou thuis, bij een fietsspecialist bij jou in de buurt of bij Huka in Oldenzaal, bel 0541572472 voor het maken van een afspraak.

De Classic is verkrijgbaar vanaf € 17.490,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 9 december 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Scootmobiel Classic van Huka? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Scootmobiel

Bekijk de keuzehulp

Getest door het Scouters testteam

Scootmobiel Classic van Huka

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Stijlvol. Alle testpanelleden zijn het erover eens dat de Classic DX van Huka dat is. De ervaren scootmobielgebruikers Ed en Irene testten de scootmobiel van de Nederlandse producent en vertellen over hun ervaringen in de testvideo. Het uitgebreide testrapport, inclusief productbeschrijving

Beoordeling 4.4

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Sanne Gooskens

Getest op 18 februari 2018 door Sanne Gooskens