Scootmobiel

Scootmobielfiets Van Raam Easy Go

Scootmobielfiets Van Raam Easy Go, kan als fiets en als scootmobiel gebruikt worden.

3.8
Testvideo Beoordelingen (3)

Informatie

Deze Easy Go van Van Raam is niet gewoon een scootmobiel, maar een elektrische driewieler en scootmobiel in één. Zo kan je fietsen en rijden met de scootmobiel afwisselen. 

 

 

Specificaties

Het afwisselen van driewieler naar scootmobiel, doe je door het voetenplankje naar beneden te klappen met je voet of hand. Je bedient de verlichting, elektrische ondersteuning en maximale snelheid van de Easy Go met een handbediening aan je stuur. Je geeft gas via het handvat. Je kan de scootmobielfiets volledig op jouw lengte en voorkeur uit laten voeren. En ook zijn op aanvraag extra functionaliteiten en aanpassingen mogelijk.

De scootmobielfiets beschikt over een Silent HT motor, door Van Raam zelf ontwikkeld en geproduceerd. De actieradius is bij de standaard accu (11,2 Ah) tussen de 35 en 60 km, afhankelijk van o.a. de mate van elektrische ondersteuning. Als je in stand 2 rijdt, dus volledig elektrische zonder mee te trappen, rijd je 10 km per uur en is de accu na 35 km leeg. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk een sterkere accu te bestellen (25 Ah), die een actieradius heeft van tussen de 70 en 120 km. Standaard beschikt de scootmobielfiets over een mandje, slot en bel.

Je koopt de fiets/scootmobiel vanaf ongeveer € 7.200,- tot max € 8.000,-  De prijzen verschillen nogal per leverancier en uitrusting.  Van Raam maakt gebruik van een dealernetwerk.  Ook hier geldt evenals bij de andere scootmobielen, maak beslist een proefrit! Dat kan bij de dealers, maar ook bij Van Raam in Varsseveld, zij hebben een circuit waar je vanalles uit kunt proberen.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Scootmobielfiets Van Raam Easy Go? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Scootmobiel

Bekijk de keuzehulp

Keuzehulp

Driewielfietsen

Bekijk de keuzehulp

Getest door het Scouters testteam

Easy Go van Van Raam getest door Niek

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Een driewielfiets en scootmobiel in één, dat is de scootmobielfiets Easy Go van Van Raam. Scouters tester Niek probeerde dit multifunctionele hulpmiddel uit. Hoe werkt de fiets en wat zijn de voor- en nadelen? Hij vertelt je er alles over in deze testvideo.

Beoordeling 4.5

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 1 december 2016 door Scouters