Tandem

Tandem met 3 wielen Twinny Plus Van Raam

Tandem met 3 wielen Twinny Plus Van Raam

Beoordelingen (0)

Informatie

Samen fietsen kan op de tandem Twinny Plus van de Nederlandse producent Van Raam. Deze tandem geeft extra stabiliteit bij het fietsen door de 3 wielen: één voor en 2 achter.

Specificaties

Handig aan deze tandem is ook dat die een lage instap heeft, net als de Twinny op 2 wielen. Daarnaast is er extra ruimte tussen de voor- en achterbestuurders gemaakt op deze fiets, om nog meer ruimte bij het op- en afstappen en fietsen te hebben. Je kan zelf kiezen of je samen en tegelijk fietst of dat je onafhankelijk van elkaar fietst, zodat je niet continu hoeft te fietsen. De Twinny Plus is een tandem met versnellingen en een handrem.De fiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan de Twinny Plus ook met elektrische trapondersteuning kopen, speciaal op maat laten maken en ook allerlei accessoires bij de fiets kopen. 

Je leest meer over de tandem op de de site van Van Raam.

De Twinny Plus van Van Raam is te koop vanaf ongeveer € 3.600,-, exclusief btw. 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Tandem met 3 wielen Twinny Plus Van Raam? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tandem en duofiets

Bekijk de keuzehulp