Schoenen

Schoenveter blokjes of veterblokjes

Schoenveter blokjes

Beoordelingen (0)

Informatie

Met een schoenveterblokje of lock-systeem of schoenvetersluiter hoef je zelf je veters niet te strikken. 

Een schoenveterblokje is voorzien van een veermechanisme. Door het knopje in te drukken, schuif je het blokje over de veters. Als je het loslaat, klemt het blokje de veters vast.  De blokjes of locks zijn er ook voor elastische veters. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen en kleuren. 

Een schoenvetersluiter is een oplossing voor mensen met een verminderde handfunctie, of onvoldoende inzicht hebben om een schoenveter vast te maken.

Specificaties

Een schoenvetersluiter is een kunststof blokje dat over de veter geschoven wordt. De schoenvetersluiter is voorzien van een veermechanisme. Door op een knopje te drukken kan de sluiter over de veter geschoven worden en als het knopje losgelaten wordt klemt het vast op de veter. De schoenvetersluiter is verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren.

Let op de lengte van de veters , als je elastische veters inclusief  een lock-syseem koopt. (bij bol.com zijn de veters 118 mm lang)

Te koop voor € 5 - € 20,- in een winkel voor revalidatiehulpmiddelen, sportzaak, en online.

Je kunt ook verschillende kleuren elastische veters-met-een-lock-systeem kopen, vanaf € 10,- , let op de verzendkosten als je ze online bestelt! 

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Schoenveter blokjes of veterblokjes? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling