Bij uw doelgroep in beeld op zelfhulpsite en community Scouters.nl

Wilt u ook beter in beeld komen bij de 300.000 bezoekers van Scouters, mensen met een bewegingsbeperking, hun vrienden en familie, ergotherapeuten, wijkverpleegkundigen? Dat kan! Op Scouters vinden alle mensen met een bewegingsbeperking de juiste en beste informatie om beter te bewegen. De actieve groep bezoekers, nieuwsbriefabonnees en de grote groep volgers op social media, zijn sterk betrokken bij Scouters en dragen dagelijks bij. U kunt deze groep bereiken door de beoordelingen van uw product te bevorderen en gebruik te maken van één van de aantrekkelijke advertentiemogelijkheden. Uniek en zeer gewaardeerd aan Scouters is de onafhankelijkheid, daarom wordt de redactionele content gescheiden van de advertenties.

Over Scouters.nl

Stijn Gooskens was 26 toen hij ongelukkigerwijs met een dwarslaesie kwam te zitten. Na revalidatie wilde hij geen patiënt blijven, maar hij kon wel onafhankelijk advies en praktische hulpmiddelen gebruiken. Hij kon dit niet goed vinden. Scouters is er voor Stijn en de 2,2 miljoen Nederlanders met een blessure, handicap of die minder goed kunnen bewegen, bijvoorbeeld omdat ze ouder worden.

 • Eerste onafhankelijke zelfhulpsite voor mensen met een bewegingsbeperking
 • Sterk groeiend bereik onder de doelgroep
 • Zeer veel mensen zijn actief betrokken bij Scouters: reiken producten aan, testen, reageren op artikelen
 • Ergotherapeuten, belangen- en patiëntenorganisaties als BOSK, Ieder(in), Mezzo, het Nationaal Ouderenfonds, de Roos Prommenschenkel Foundation, Sprekende Mantelzorgers en de Zonnebloem bevelen Scouters aan

Aantrekkelijke advertentiemogelijkheden

Samen met onze bezoekers hebben we verschillende advertentiemogelijkheden besproken en opties ontwikkeld die bijdragen aan de informatie die gebruikers op Scouters zoeken. De volgende advertentiemogelijkheden zijn hierbij uitgewerkt, mogelijkheden die de Scouters bezoekers waarderen. De onderstaande advertentiemogelijkheden dragen bij aan uw online representatie en vindbaarheid (SEO). Daarbij associeert u zich met het onafhankelijke en hulpvaardige Scouters, en draagt u eraan bij dat wij als Stichting Scouters nog beter advies kunnen geven.

 • Advertorial, inclusief ontwikkeling en rechtenvrij gebruik
 • Adverteren in de goed gelezen Scouters nieuwsbrief
 • Uw eigen merkenpagina als producten
 • Uw verkooppunt uitlichten
 • Producttest inzetten voor eigen communicatie
 • Prijsvraag onder de actief betrokken Scouters doelgroep
 • Meer mogelijkheden op aanvraag
 • Wilt u meer weten? Graag voorzien wij u van meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Neem contact op met Scouters

Daarom kiezen producenten en leveranciers voor adverteren op Scouters.nl:

 • Groot bereik mensen met bewegingsbeperking, actief op zoek naar een hulpmiddel
 • Advertentieaanbod ontwikkeld samen met Scouters bezoekers
 • Ergotherapeuten en patiënten- en belangenvereniging bevelen Scouters aan
 • Multichannel marketing: bereik via interactieve website, social media, en nieuwsbrief
 • Associatie met platform voor en door gebruikers en bijdrage aan beter advies

Vrienden van Scouters dragen bij aan nog beter onafhankelijk advies

Scouters is gestart vanuit het ideaal dat mensen met een bewegingsbeperking op positieve en transparante wijze zelf de beste oplossing of het hipste hulpmiddel kunnen kiezen. Scouters is een non-profit organisatie die draait op vrijwillige bijdragen en inzet. Als vriend steunt u hiermee Scouters en draagt u bij aan het beheer, de ontwikkeling en uitbreiding van Scouters. Zo kunnen we als stichting Scouters nog beter advies geven en verspreiden. En zorgen we er samen voor dat mensen met een bewegingsbeperking beter kunnen bewegen.

Word vriend van Scouters.

Beter zichtbaar met meer beoordelingen van uw hulpmiddel(en)

Iedere beoordeling van een hulpmiddel dat u produceert, importeert en/of verkoopt, is voor u waardevolle feedback. Hulpmiddelen met veel beoordelingen verschijnen bovendien vaker op de verschillende media van Scouters, dus ook een mooie kans voor meer zichtbaarheid bij uw doelgroep. Start vandaag nog met het krijgen van meer beoordelingen van uw hulpmiddelen met deze gratis promotiematerialen. U plaatst deze bijvoorbeeld op uw website, social media of geeft ze mee bij de verkoop of facturatie van een hulpmiddel.

Gratis beoordelingsflyer

Geef de flyer mee bij iedere factuur die u stuurt, digitaal of geprint. Ook kunt u de flyers laten drukken, en op uw balie leggen bijvoorbeeld.

Heeft u vragen of andere wensen? Neem gerust contact met ons op of mail direct naar adverteren@scouters.nl.

Beoordelingsbanner op uw site

Scouters beoordeling bannerPlaatsen kunt u de banner heel makkelijk met deze code:

<a href=”https://www.scouters.nl/” target=”_blank”><img src=”https://scouters.nl/img/scouters-banner.png” alt=”Scouters - Deel jouw beoordeling” width=”350″ height=”180″ /></a>

Ook kunt u de banner op uw site plaatsen en zelf een link naar uw product plaatsen.

Heeft u vragen of andere wensen? Neem gerust contact met ons op of mail direct naar adverteren@scouters.nl.

Contact over uw mogelijkheden en wensen

Heeft u speciale wensen? Wilt u verschillende mogelijkheden combineren? Of heeft u een ander idee? Wij zijn benieuwd en praten graag verder.

Neem contact op met Scouters