Loep

PowerMag vergrootglas met verlichting van Optelec

PowerMag vergrootglas met verlichting van Optelec

Beoordelingen (0)

Informatie

Iemand die slecht ziet, gebruikt al gauw een vergrootglas. Dat is prima om even iets te bekijken, maar het lezen van grote teksten kan erg vermoeiend zijn. Optelec heeft verschillende modellen vergrootglazen. Ieder model heeft een eigen vergroting. 

Het voordeel van een vergrootglas is dat die makkelijk mee te nemen is. Neem ‘m bijvoorbeeld mee op pad om verpakkingen te lezen. De Optelec Powermag handloepen hebben een ingebouwd LED-lampje om beter te kunnen zien. 

Hoe groter de benodigde vergroting is, hoe kleiner de lens. Bij een grotere vergroting wordt namelijk de lens van een vergrootglas kleiner. En is het oppervlakte waardoor je leest kleiner. En daarnaast is bij slechtziendheid goed contrast erg belangrijk. Het lampje zorgt wel voor enig contrast maar vaak is dit niet genoeg. 

Een elektronische handloep biedt dan uitkomst. Door het grotere scherm en het hoge contrast is alles veel beter leesbaar. Ook is de vergroting naar wens in te stellen. 

 

 

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met PowerMag vergrootglas met verlichting van Optelec? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling