Beker tegen morsen

Open drinkbeker Caring Mug van Able2

Open drinkbeker Caring Mug van Able2 met 2 grote handvatten

Beoordelingen (0)

Informatie

De open drinkbeker Caring Mug van Able2 is een open transparante drinkbeker met twee grote voorgevormde handvatten/oren, plus een deksel met tuit.

Een tuitbeker is echter vaak niet de beste oplossing, vooral als je je snel verslikt. Omdat de tuit tijdens de slok in je mond blijft, sluit je je lippen minder en is er een risico dat je snel de vloeistaf achterin je keel krijgt. Ook voel je de temperatuur van de drank bij een tuitbeker niet goed, met alle mogelijke gevolgen van dien. Dus als het lukt kun je de beker beter zonder de tuitdeksel gebruiken.

Specificaties

Door de ribbels op de handvatten heb je een goede grip en glijdt de beker niet snel door je handen. De beker is ook handig als je graag met twee handen de beker naar je mond wilt brengen. De beker wordt standaard geleverd met een tuitdeksel, maar kan natuurlijk ook goed zonder deksel gebuikt worden. Helaas mag de beker niet in de magnetron en vaatwasser.

Eigenschappen  van de Caring Mug

Ondersteunend

bij

Verminderde arm/hand-

kracht en -motoriek

Handvatten Twee vaste gedraaide

handvatten

Gewicht (gram) 176
Inhoud (ml) 300
Kan in magnetron Nee
Kan in vaatwasser Nee
Hete / koude

dranken

Ja
Materiaal Polycarbonaat

De beker kost tussen de € 23,- en € 30,- afhankelijk van waar je hem koopt, kijk dus wel ff bij wie je dit product koopt en/of bestelt!

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Open drinkbeker Caring Mug van Able2? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Drinkbekers

Bekijk de keuzehulp