Gevormde beker

Open drinkbeker Sure-Grip van Vitility

Open drinkbeker Sure-Grip van Vitility in opvallende kleuren

4.1
Beoordelingen (2)

Informatie

De open drinkbeker Sure-Grip van Vitility is een open drinkbeker die er leuk uitziet en te koop is in mooie felle kleuren.

Een tuitbeker is echter vaak niet de beste oplossing, vooral als je je snel verslikt. Omdat de tuit tijdens de slok in je mond blijft, sluit je je lippen minder en is er een risico dat je snel de vloeistaf achterin je keel krijgt. Ook voel je de temperatuur van de drank bij een tuitbeker niet goed, met alle mogelijke gevolgen van dien. Dus als het lukt kun je de beker beter zonder de tuitdeksel gebruiken.

Over deze Sure-Grip ribbelbeker en de accessoires kun je meer informatie lezen op de website van Vitility.

Specificaties

En er is een volledig transparante kleurloze versie. Het kenmerk van deze beker zijn de ribbels, die de grip op de beker vergroten. Heb je verminderde kracht in je armen / handen of heb je last van onbedoelde bewegingen, dan kan deze beker je wellicht helpen om zelfstandig te drinken. De diepe groeven voorkomen wegglijden van de beker en zorgen voor een goede comfortabele grip.

Deze bekers zijn goed stapelbaar. Aanvullend is er ook een opzetbaar handvat verkrijgbaar.  In combinatie met de ribbels een nog steviger grip.

Vitility heeft ook een bijpassende deksel. Het voorkomt lekken als de beker omvalt of scheef wordt gehouden. Hierdoor kan je de Sure-Grip ook gebruiken om liggend te drinken. De tuit heeft een opening van 4 mm en is geschikt voor dunne vloeistoffen, zoals koffie en thee. De kleur van de deksel verandert zodra de vloeistof in de beker warmer is dan 38°C.

Eigenschappen Sure-Grip Ribbelbeker

Ondersteunend

bij

Verminderde arm/hand-

kracht en -motoriek

Handvatten Geen

Ribbels zorgen voor

goede grip

Gewicht (gram) 58
Inhoud (ml) 200
Kan in magnetron Ja
Kan in vaatwasser Ja
Hete / koude

dranken

Heet en koud
Materiaal Polycarbonaat

Prijs vanaf € 11,-.  verkrijgbaar o.a. bij Bol.com

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Open drinkbeker Sure-Grip van Vitility? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Drinkbekers

Bekijk de keuzehulp