Rietjes beker

Rietjes drinkbeker Hydrant van Holland Medicals

Rietjes drinkbeker Hydrant van Holland Medicals

3
Testvideo Beoordelingen (1)

Informatie

De rietjes drinkbeker Hydrant van Holland Medicals wijkt sterk af van de andere rietjes bekers. Kenmerkend is de lange slang (120cm) en klem waarmee je de slang aan je kleding kunt vastmaken. Daarom is de Hydrant handig voor liggend drinken, maar ook om altijd en overal drinken bij je te hebben zittend in je (rol)stoel.

Er kan een liter vloeistof in de beker, helaas geen warme vloeistoffen. De beker is transparant en heeft een duidelijke maattabel. Zo kun je eventueel bijhouden of je genoeg drinkt. Deze drinkbeker kan je aan de (rol)stoel of bed hangen met de bijgeleverde ophangbeugel.

De slang is voorzien van een klem om deze aan je kleding vast te zetten. Met de flexibele slang van 120 cm heb je zittend in je rolstoel of zitkamerstoel maar ook liggend in bed dus de mogelijkheid om te drinken zonder hulp.

Aan het eind van de slang zit een mondstuk. Als je het mondstuk in je mond hebt genomen bijt je voorzichtig op het mondstuk en zuig je om te drinken. Het mondstuk sluit zichzelf als je deze loslaat en lekt niet. Zet je de fles boven je hoofd dan loopt er vanzelf vloeistof in de slang en hoef je om te drinken alleen op het mondstuk te bijten waardoor zuigen niet nodig is.

De Hydrant kan handig zijn als je weinig spierkracht hebt, last van ongewilde bewegingen en bij bewegingsbeperkingen of pijn.

De Hydrant kan in de vaatwasser, maar let op dan moet je wel eerst de slang en ventiel verwijderen. Deze onderdelen kan je alleen met de hand reinigen.

Over deze drinkbeker kun je meer informatie lezen op de website van de producent Holland Medicals.

Eigenschappen  van de Hydrant

Ondersteunend

bij

Liggend drinken

en meenemen

van beker

Handvatten Geen, clip voor

bevestiging

Gewicht (gram) 35
Inhoud (ml) 1000
Kan in magnetron Nee
Kan in vaatwasser Ja, deels, zie tekst
Hete / koude

dranken

Geen warme

dranken

Materiaal Aluminium

BPA vrij

De Hydrant kost € 31.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Rietjes drinkbeker Hydrant van Holland Medicals? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Drinkbekers

Bekijk de keuzehulp

Getest door het Scouters testteam

Rietjes beker Hydrant

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters
Beoordeling 3.1

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 3 juli 2020 door Scouters