Pillen splitter

Pillensplitter Pilltool van Livsane

Pillensplitter Pilltool van Livsane

4
Testvideo Beoordelingen (1)

Informatie

Dit handige hulpmiddel kan je gebruiken om je medicijnen te delen. Je kunt er verschillende soorten en maten pillen in leggen en met één druk op het deksel splitsen. Ook kan je er medicijnen mee vergruizen.

Bij deze pillendoos zit een een uitneembaar tablettenbakje. Deze vangt de gesplitste pil op maar kan je ook gebruiken als drinkbekertje om medicatie in te nemen.

Verkrijgbaar voor ongeveer € 46,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 25 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Pillensplitter Pilltool van Livsane? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Medicijnsplitter Pilltool

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Dat is handig: een hulpmiddeltje waarmee je je medicijnen kan splitten. Is dat ook zo? Wil testte de medicijnsplitter Pilltool van Livsane en vertelt over haar bevindingen in de testvideo en uitgebreide testrapportage.

Beoordeling 4

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 26 maart 2018 door Scouters