Overige hulpmiddelen voor het huishouden

Helping hand OBBOmed

Helping hand OBBOmed

3.3
Testvideo Beoordelingen (2)

Informatie

Deze helping hand van OBBOmed is opvouwbaar en is uitgevouwen 80 cm lang.

Specificaties

Door de materialen weegt de helping hand heel weinig. De grijper beschikt over 2 zuignappen. Bij intensief gebruik kun je betere een helping hand zonder opvouwmechanisme gebruiken. De lengte van deze helping hand is vooral geschikt voor mensen die staand voorwerpen van de vloer willen pakken, bijvoorbeeld bij heupproblemen. Vanuit een rolstoel is een korter exemplaar handiger: geeft meer stabiliteit tijdens het verplaatsen van een voorwerp. Het systeem met de zuignappen is steviger dan de traditionele helping hand met touwtje.

Een helping hand wordt ook wel grijpstok, grijptang of grijper genoemd.

Je kan de helping hand voor zo'n € 7,- kopen bij OBBOmed zelf

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 27 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Helping hand OBBOmed? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Helping hand OBBOmed

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Hoe bevalt de helping hand van OBBOmed? Marcelle van het Scouters testteam nam de proef op de som. Bekijk de resultaten in de testvideo en onderstaande rapportage

Beoordeling 4.5

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Marcelle Strijdhorst

Getest op 4 juli 2018 door Marcelle Strijdhorst