Overige hulpmiddelen voor het huishouden

Helping hand Vegro

Helping hand Vegro

Beoordelingen (0)

Informatie

De helping hand van Vegro verlengt jouw arm zodat je makkelijk dingen kan oppakken zonder te hoeven bukken. Handig in huis en bij het aan- en uitkleden. Bij de grijper zit een magneet, wat heel handig is bij het oppakken van je sleutels. 

 

Je bedient de grijper door de handgreep aan de bovenkant in de knijpen. De haak sluit zich dan om het voorwerp heen. Om meer grip op het voorwerp te hebben, kan je het touwtje onder de handgreep strakker trekken. Je moet nog wel wat kracht kunnen zetten om de handgreep in te knijpen en voldoende kracht in je arm hebben om de grijpstok op te tillen.

Door het rubberen handvat, slipt je hand niet weg bij het inknijpen van de handgreep. Met het haakje aan de zijkant kan je de stok vastmaken aan je rollator of rolstoel. Dan heb je de grijper altijd bij de hand. Het haakje is ook goed te gebruiken als hulp bij het aankleden.

De helping hand weegt 256 gram.

Een helping hand wordt ook wel grijpstok, grijptang of grijper genoemd.

Specificaties

Je kan de helping hand in 2 maten kopen: van 67 cm en 82 cm. 

De Vegro helping hand kost ongeveer € 15,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 27 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Helping hand Vegro? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling