Baddeur

Baddeur van Senzup

Baddeur van Senzup

4.5
Testvideo Beoordelingen (1)

Informatie

Met de baddeur van Senzup hoef je niet meer over de hoge rand van je bad te stappen. De baddeur past in elk bad, ongeacht ouderdom of materiaal. Door het plaatsen van het deurtje hoeft niet je hele badkuip vervangen te worden. 

 

Specificaties

Via het telefoonnummer op de website kan je informatie aanvragen. Wanneer je belt kan ook er gekeken worden wat de mogelijkheden zijn voor jouw badkamer.

 

De baddeur is momenteel leverbaar vanaf ongeveer €2.830,- (excl. montage).

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 9 december 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Baddeur van Senzup? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Baddeur van Senzup

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

In bad stappen kan erg lastig zijn door de hoge rand van een bad. Wat als het niet meer gaat, moet je dan echt je hele badkamer verbouwen? Gelukkig niet, ontdekte André. Hij liet een baddeur in zijn bad laten plaatsen en vertelt je er alles over in de testvideo en testrapportage. 

Beoordeling 4.6

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 22 maart 2018 door Scouters