Handbewogen rolstoel

Kinderrolstoel Kiddo Space

Kinderrolstoel Kiddo Space

Beoordelingen (2)

Informatie

Deze Kiddo Space is één van de kinderrolstoelen van Veldink4Kids en een tip van tevreden moeder Marleen.

Specificaties

Dit is een actieve, lichtgewicht rolstoel die altijd op maat wordt gemaakt, waardoor die mee kan groeien met je kind. Meegroeibaar in 3 richtingen (breedte, diepte & hoogte). De stoel weegt slechts 7 kg inclusief wielen. De rolstoel is geschikt voor kinderen met een redelijke rompbalans en kinderen die tenminste aan één kant een wiel aan kunnen drijven of kunnen trippelen. Een andere rolstoel, de Kiddo Classic, is geschikt voor zowel de actieve- als de passieve gebruiker.

Er is een uitgebreid aanbod accessoires & positioneringsmiddelen! Ga op de site van Veldink4kids naar het submunu Accessoires 

Moeder Marleen tipt deze rolstoel hierom: “Het is een hele lichte en compacte rolstoel die zeer wendbaar is. Gemakkelijk mee te nemen en doordat het zo’n lichte rolstoel is kan onze zoon er goed mee overweg.”

Prijs afhankelijk van je wensen

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Kinderrolstoel Kiddo Space? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling