Draaihulpmiddel

Antislip matje AntiSlip van SystemRoMedic van Direct Healthcare Group

Antislip matje AntiSlip van SystemRoMedic van Direct Healthcare Group voor verplaatsing in bed

Beoordelingen (0)

Informatie

Wat is het?

De AntiSlip van SystemRoMedic Direct Healthcare Group  kan handig zijn als je jezelf wilt verplaatsen in bed. Vooral als je met je voeten op het matras wil afzetten, maar je iets zoekt om wegglijden te voorkomen.

 

Het gebruik

Door met je voeten op de AntiSlip af te zetten kun je hoger in bed komen te liggen of een stukje zijdelings verplaatsen. Dit kan je zelfstandigheid vergroten. Het kan ook handig zijn als je door iemand geholpen wordt.

De AntiSlip van Direct Healthcare Group is speciaal voor jezelf afzetten in bed gemaakt. Kijk vooral even naar het filmpje op deze pagina.

 

Het onderhoud

Het materiaal is met zeep of alcoholoplossing schoon te maken. Door het dichte plastic waar het van gemaakt is, kunnen zich geen bacteriën ophopen.

 

Tip van de ergotherapeut

De AntiSlip kun je los gebruiken, maar ook in combinatie met een papegaai of glijzeil.

Gebruik je de AntiSlip samen met een papegaai en wil je bijvoorbeeld opzij verplaatsen, leg de AntiSlip dan in de richting van de verplaatsing. Ook kun je indien mogelijk de papegaai de goede kant in draaien.

Gebruik je de AntiSlip in combinatie met een glijzeil en wil je in bed omhoog verplaatsen. Gebruik dan indien mogelijk ook even de kantelstand van je hoog/laag bed, zodat de zwaartekracht een handje helpt.

 

Specificaties

Het matje is een stukje antislip materiaal van 45x38cm. 
Dit helpt decubitus te voorkomen. Bekijk ook informatie voor mantelzorgers en filmpjes van het gebruik.

 

Het antidecubitis hulpmiddel is te koop bij Medipoint, Vegro en diverse andere Thuiszorg winkels. 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 1 december 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Antislip matje AntiSlip van SystemRoMedic van Direct Healthcare Group? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Draaien en verplaatsen in bed

Bekijk de keuzehulp