Draaihulpmiddel

Wisselligsysteem Levabo ® Turn All ®

Wisselligsysteem L/R Levabo ® Turn All ® via importeur ATO FORM

Beoordelingen (0)

Informatie

Het Levabo Turn All wisselligsysteem van importeur ATO FORM kan voor jou een oplossing zijn als je op zoek bent naar een geautomatiseerd antidecubitus bed.

 

Specificaties

Turn All is een automatisch lateraal wisselligsysteem dat onder het matras in een standaard hoog/laag (verpleeg)bed kan worden geplaatst. Dit verandert jouw verpleegbed in een geautomatiseerd antidecubitus bed. De Turn All bestaat uit een Turn All, hoes voor de Turn All en een pomp die zorgt voor de wisselligging. Na het aanzetten van de pomp kiest degene die jou helpt hoeveel uur de Turn All achter elkaar moet werken. Dit kan tussen de 1 en 24 uur zijn. Ook de duur van de draaicyclus kan hierop ingesteld worden.

Er zijn twee uitvoeringen van de Turn All.

De Turn All is geschikt tot een gebruikersgewicht 225 kg. De Turn All is 85 cm breed, zodat het onder een standaard formaat matras past.

De Turn All Bariatric is geschikt tot een gebruikersgewicht van 400kg. De Turn All Bariatric is 110cm breed.

Het gebruik

De Turn All draait jou afwisselend links en rechts in zijligging van 30 graden. Hierdoor wordt je zachtjes en comfortabel verplaatst. Dit zou voor een afname van pijn en verbeterd slaapritme kunnen zorgen. Dit laatste doordat je zonder aanraking van iemand anders wisselt van lighouding. Daarnaast is de Turn All stil in gebruik.

Dit wisselen tussen links en rechts kan in drie verschillende voorgeprogrammeerde draaicyclussen worden ingesteld.  Namelijk 30/30, 60/60 en 90/90 minuten.

Als je op je linker zijde ligt wordt deze zijde met 5 graden lichtjes gelift, dit vermindert het (gevoel van) schuiven en wegglijden aan deze zijde tijdens de zijlig van 30 graden aan de andere kant. Dit principe werkt uiteraard ook als je op je rechterzijde ligt.

De Turn All zorgt voor drukvermindering onder je lichaam. Dit draagt bij aan de preventie en behandeling van decubitus en zweren.

Van verpleegbed naar geautomatiseerd antidecubitus bed

De Turn All kan op elk verpleegbed met afneembaar matras geplaatst worden, en wordt onder het bestaande matras geplaatst. De Turn All is makkelijk mee te nemen.

 

De bediening

Aan het voeteneind bord wordt de pomp bevestigd, de pomp bedient de Turn All.

 

De prijs voor de Turn All met een max. gewicht tot 225 kg is €2.720,-.

De prijs voor de Turn All Bariatric met een max. gewicht tot 400 kg is €3.265,-.
Via een van de volgende dealers zijn de bedden van ATO FORM verkrijgbaar: Vegro, Kersten hulpmiddelen, Medipoint, Meyra, Welzorg.

Het is mogelijk om een demo of proefplaatsing aan te vragen via ATO FORM. Het systeem kan ook gehuurd worden.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 9 december 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Wisselligsysteem Levabo ® Turn All ®? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling