Glijzeil

Glijzeil Nylon Master Ultra Uniek via Solutions2care

Glijzeil Nylon Master Ultra Uniek via Solutions2care

Beoordelingen (0)

Informatie

Oplossing voor verplaatsingen in bed

Indien je een oplossing zoekt om je met hulp van een ander, makkelijker hoger of zijdelings te verplaatsen en op de zij te draaien in bed, dan zou het Nylon Master Ultra Uniek glijzeil een oplossing voor jou kunnen zijn.

 

Het gebruik

Het glijzeil neemt de weerstand tussen de huid en het matras weg, waardoor de verplaatsingen makkelijker uit te voeren zijn. Het kan gebruikt worden bij het draaien en verplaatsen in bed. De gewenste beweging bepaalt de richting van aanbrengen. Je kiest hierbij de richting die tijdens de handelingen het meest voorkomt. Het kan ook gebruikt worden om makkelijk op bed aan- en uit te kleden. Na gebruik laat je het glijzeil weghalen.

Het onderhoud

Het glijzeil kan gewassen worden tussen 40-85 graden, gebruik geen wasverzachter en bleekmiddelen. Drogen op lage temperatuur, maar bij voorkeur aan de lucht drogen.

 

Specificaties

Wat is het?

Glijzeil Nylon Master Ultra Uniek is een tunnelvormig glijzeil dat van geweven en gecoat Nylon draad is gemaakt. Dit glijzeil is 120x120cm, waardoor je hoofd zowel bij hogerop als op de zij draaien altijd op het glijzeil ligt.

Dit glijzeil is zacht, en geluidsarm tijdens het gebruik. Maximaal gebruikersgewicht is 200 kg. Belangrijk blijft hierbij de mate waarop je mee kan helpen. Kan je bijna niet meewerken, wordt geadviseerd 100 kg gebruikersgewicht als uitgangspunt te nemen, wat ten goede komt aan het veilig werken van de hulpverlener/mantelzorger.

Meer weten?

Meer informatie vind je op de website van Solutions2care.

Bij Solutions2care kun je producten uitproberen, contactgegevens vind je op hun site.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Glijzeil Nylon Master Ultra Uniek via Solutions2care? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Draaien en verplaatsen in bed

Bekijk de keuzehulp