Satijnen laken

Glad hoeslaken Skincair 3D

Glad hoeslaken Skincair 3D

4.1
Beoordelingen (2)

Informatie

 

Het Skincair 3D medisch hoeslaken van Sense Textile is een glad en zacht hoeslaken. Als jij niet gemakkelijk zelf omrolt of je verplaatst in bed kan het Skincair hoeslaken een goede oplossing zijn.

 

Specificaties

 

 

Eigenschappen van het Skincair 3D medisch hoeslaken

Dit innovatieve hoeslaken is niet alleen glad en zacht, maar ook heel elastisch. Hierdoor ontstaan geen kreukels gedurende de nacht en is het niet nodig elke ochtend het hoeslaken weer strak te trekken. De  ventilerende werking zorgt voor minder warmteopbouw. Ook als een ander jou moet helpen met draaien en verplaatsen kan het een handige oplossing zijn, want dat gaat een stuk makkelijker dan op een gewoon hoeslaken. Skincair is geschikt voor een éénpersoons matras.

Het hoeslaken kost rond de € 450,-. Met een goede indicatie van een ergotherapeut kun je het ook aanvragen bij je zorgverzekeraar. Zeker het argument dat je zelfstandig kan draaien, als dat voor jou opgaat, kan een reden zijn voor vergoeding. Wellicht kent jouw verzekeraar deze oplossing nog  niet, want het is echt heel nieuw, maar het is zeker te proberen.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Glad hoeslaken Skincair 3D? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Draaien en verplaatsen in bed

Bekijk de keuzehulp