Zachte draaischijf

Zachte draaischijf TurnTableSoft via Direct Healthcare Group

Zachte draaischijf TurnTableSoft via Direct Healthcare Group

Beoordelingen (0)

Informatie

Wat is het?

TurnTableSoft van SystemRoMedic is een zachte draaischijf. Handig voor gebruik in bed, maar ook om zittend op een autostoel een kwartslag te draaien.

De TurnTableSoft bestaat uit twee ronde schijven met weerstand verlagend materiaal aan de binnenzijde. Daardoor glijden de schijven makkelijk over elkaar heen. Daardoor draai je makkelijker naar of van de rand van het bed. Of met je benen de auto in of uit.

Het gebruik

Om de TurnTableSoft te gebruiken voor het draaien naar de rand van het bed, moet je eerst op de TurnTabelSoft gaan zitten. Dit doe je door op je zij te draaien of een beetje omhoog te komen met je stuit, waarna degene die je helpt de TurnTableSoft onder je zitvlak legt.

Vervolgens kom je tot zit eventueel door de rugsteun van je bed te gebruiken. Zet daarbij de beensteun van je bed iets omhoog, anders glij je naar beneden. Nu kun je zittend op de TurnTableSoft met een draai op de bedrand komen zitten. De TurnTableSoft kan ook gebruikt worden om van de rand van het bed naar de ligpositie te raken. Indien je tijdens het draaien in of uit bed begeleiding van je benen nodig hebt, dan kun jij en degene die jou helpt ook gebruik maken van een verlengde arm of beenband.

De TurnTableSoft is geschikt tot een gebruikersgewicht van 150kg.

Het onderhoud

De TurnTableSoft mag in de wasmachine tot 80 graden.

 

 

De TurnTableSoft met een diameter van 45cm is te koop voor ongeveer € 135,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 25 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Zachte draaischijf TurnTableSoft via Direct Healthcare Group? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Draaien en verplaatsen in bed

Bekijk de keuzehulp