Antidecubitus rolstoelkussen

Anti decubitus rolstoelkussen JAY Xtreme Active van Sunrise Medical

Anti decubitus rolstoelkussen JAY Xtreme Active van Sunrise Medical

Beoordelingen (0)

Informatie

Het anti decubitus rolstoelkussen JAY Xtreme Active van Sunrise Medical is speciaal ontworpen voor de actieve rolstolgebruiker. Het verdeelt de druk (Fluid Pads) en biedt stabiliteit. Positioneringselementen zorgen ervoor dat je goed zit en niet heen en weer schuift. Dat voorkomt decubitus.

Positioneringselementen

Positioneringselementen vullen holtes op en geven steun, zodat je nog comfortabeler zit en niet kunt wegglijden. Ze kunnen worden aangepast aan jouw behoeften. Je maakt ze met klittenband vast aan de binnenhoes van je kussen.

 

 

Specificaties

Het kussen is geschikt voor gebruikers tot 150 kg.

De kussenhoezen van de JAY zitkussens hebben een dual-coversysteem. Dat wil zeggen dat ze een binnen- en een buitenhoes hebben.

Binnenhoes

Alle kussens hebben een waterbestendige binnenhoes die je gemakkelijk kunt schoonmaken. De Aqua-Guard rits zorgt ervoor dat het schuim binnenin droog blijft.

Buitenhoes

De buitenhoes ventileert en voorkomt een stijgende temperatuur. Dat verkleint de kans op decubitus. De buitenhoes is er in drie uitvoeringen:

  • microclimate hoes
  • stretchhoes
  • incontinentiehoes

Voor de positioneringselementen maakt het niet uit welke hoes je kiest. Alle hoezen hebben een opbergtasje dat aan de hoes vastzit en je kunt ze in de wasmachine wassen op 60° C.

Fluid Pads

Voor de JAY Xtreme Active heb je de keuze uit twee Fluid Pads:

  • standaard Fluid Pad
  • large Fluid Pad

De standaard Fluid Pad zorgt ervoor dat je niet opzij schuift. De large Fluid Pad heeft een grotere bekkenuitsparing en verdeelt de druk nog beter.

De basisprijs van de JAY Xtreme Active is ongeveer € 730,-. Voor verschillende soorten hoezen betaal je extra.

Op de webpagina van de JAY Xtreme van Sunrise Medical staat een link naar de prijslijst. Wil je weten wat de prijs is van een JAY Xtreme Active op maat voor jou, maak dan een pasafspraak.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 25 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Anti decubitus rolstoelkussen JAY Xtreme Active van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Anti decubitus kussen

Bekijk de keuzehulp