Overige hulpmiddelen lichaamshouding

Ondersteuner Innowalk van Made for Movement

Ondersteuner Innowalk van Made for Movement voor thuisgebruik

Beoordelingen (0)

Informatie

Met de Innowalk kan je stabiel zitten, staan én bewegen. Dit innovatieve hulpmiddel ondersteunt onder meer je voeten, benen en borst en zorgt ervoor dat je kan zitten en staan, ook met blessure of handicap. De motor helpt je te bewegen, zo snel als jij dat wil.

 

Specificaties

De Innowalk is geschikt voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Je kunt de Innowalk gebruiken als je tussen de 80 en 195 cm lang bent en niet meer dan 95 kg weegt. De Innowalk is uit te breiden met onder andere een dienblad en heupondersteuning.

Meer informatie lees je op de site van de producent van de Innowalk. (let op: in het Engels) Het is oorspronkelijk een Noors bedrijf met veel connecties in de medische wereld.  Prijzen worden er niet genoemd. Aanschaf zal vaak via een revalidatiecentrum e.d. verlopen, waarbij ook zorgverzekeraars en/of gemeente in kader Wmo mede bepalen of je het hulpmiddel vergoed krijgt.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Ondersteuner Innowalk van Made for Movement? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling