Schommelstoel

Schommelstoel Thera-Glide

Schommelstoel Thera-Glide

Beoordelingen (0)

Informatie

De Thera-Glide is een stoel die in voor- en achterwaartse richting kan bewegen. Het is een echte relaxstoel. In onderzoeken is aangetoond dat door de zachte schommelbeweging je lichaam endorfine aanmaakt. Endorfine is een stof die je stemming kan verbeteren en ook pijn kan verminderen.

Hoe werkt de Thera-Glide?

Als je plaatst neemt op de Thera-Glide, en je komt tegen de rugleuning dan start de schommelwerking.
De Thera-Glide komt in beweging door met je benen en voeten zelf af te zetten op de grond.
De schommelbeweging beïnvloedt het evenwichtsorgaan, en heeft hierdoor een kalmerende werking.

Automatische rem

De Thera-Glide heeft een automatische rem. Deze wordt geactiveerd als je de rugleuning niet meer belast. Zodra je loskomt van de rugleuning blokkeert automatisch de schommelwerking. Zo kun je veilig opstaan uit de stoel en veilig gaan zitten.

Instelbaar en comfort

Door de voorgevormde kussens en gepolsterde armleggers zit de Thera-Glide zeer comfortabel. Aan de voorzijde van de armlegger is er grip voor de handen, om een goede steun te bieden bij het opstaan. Het rugdeel van de Thera-Glide is instelbaar in diepte en in de mate van kanteling. De hoogte van de stoel is instelbaar op het frame van de stoel.

Specificaties

De stoel is voorzien van een stalen frame met een houten afwerking. Dit geeft de stoel een huiselijke uitstraling. Het houten frame is leverbaar in 2 verschillende kleuren (naturel of walnoot). De kussens zijn bekleed met incontinentiemateriaal en verkrijgbaar in traditionele rugleuning met 4 standaard kleuren: Tapestry Red, Deep Sapphire Blue, Cocoa (Beige), Sadle (Cognac). Ook is de Thera-Glide verkrijgbaar in een modernere uitvoering (rugleuning en kleuren).

Thera-Glide is te koop bij diverse dealers en kost rond de € 1.950,-

Bij Sarkow mag je de Thera-Glide twee weken uitproberen. Na deze twee weken neemt Sarkow contact op, en kun je de stoel aanschaffen of retour sturen.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Schommelstoel Thera-Glide? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling