Rollator

Rollator Gemino 30 Walker van Sunrise Medical

Rollator Gemino 30 Walker van Sunrise Medical

Beoordelingen (0)

Informatie

De Gemino 30 Walker van Sunrise Medical is een lichtgewicht rollator met elleboogondersteuning. Dit zorgt voor extra ondersteuning aan de onderarmen en meer stabiliteit tijdens het lopen. De elleboogondersteuning kun je eenvoudig in hoogte, positie en hoek aanpassen aan jouw behoeften. Het remsysteem en de duwhandvatten zijn geïntegreerd in de elleboogsteunen en kun je daardoor makkelijk bereiken en  bedienen.

De vertraagrem, ook wel SpeedControl remsysteem genoemd, zorgt ervoor dat als je te snel gaat lopen je automatisch wordt afgeremd. Hierdoor blijf je een rechte houding houden en loop je vanzelf met een veilig gevoel dicht bij de rollator.

De Gemino 30 Walker wordt geleverd in zilvergrijs. Maar met diverse accessoires kun je er een kleurig eigen ontwerp van maken. Denk aan verlichting, een houder voor paraplu, stok, of zuurstoffles en nog veel meer.

Specificaties

De Gemini 30 Walker wordt in twee frame maten geleverd: 30 en 30M. Verder kun je de rollator volledig instellen op jouw lichaamsafmetingen. De hoogte-instelling met memory functie zorgt ervoor dat de elleboogondersteuning altijd in de juiste positie staat.

De rollator weegt 10.6 kg zonder mand. De mand is er met één hand af / aan te klikken. Je kunt de rollator gebruiken tot  een lichaamsgewicht van 150 kg. En hij is geschikt voor lichaamslengtes van 150 – 200cm.

De Gemino 30 Walker koop je vanaf € 650,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Rollator Gemino 30 Walker van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling