Rollator

Rollator Travel Eaze van ExcelCare

Rollator Travel Eaze van ExcelCare

Beoordelingen (0)

Informatie

De Travel Eaze rollator van ExcelCare weegt maar 8 kg en is dubbel opvouwbaar. Hij ziet er vlot uit en is makkelijk mee te nemen in de auto, het vliegtuig of openbaar vervoer. De hoogte is instelbaar en hij is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren: blauw, wit, donkerbruin en zilver. Je krijgt er een transporttas bij. 

Scouter Karina Arbete: “Een gebruikster vertelde dat deze rollator haar prima beviel, omdat hij goed opvouwbaar is en in de kofferbak van de auto past. Als nadeel noemde zij de tas – die is van stof en moet je er daarom afhalen voordat je de rollator opvouwt als er boodschappen in zitten. Deze gebruikster koopt bij de Hema of een andere winkel een los boodschappennetje voor de kinderwagen. Dat bevestigt ze aan de voorkant van haar rollator en daar kan haar handtas in. Die ligt dan niet voor dieven uitnodigend klaar voor het grijpen.”

 

Specificaties

Travel Eaze rollator van ExcelCare is geschikt voor lichaamslengte 160 - 185 cm. Ingeklapt is de rollator 29 cm (lengte), 33 cm (breedte) en 84 cm (hoogte). 

De rollator koop je vanaf € 120,-, let op de prijsverschillen per leverancier.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Rollator Travel Eaze van ExcelCare? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling