Rollator

Zorgrobot en rollator ineen

Zorgrobot en rollator ineen

3
Beoordelingen (1)

Informatie

Zorgrobot en rollator ineen

Op het eerste Scouters Testival was ook Lea aanwezig. Lea is een assistent waar je op ieder moment van de dag steun aan kunt hebben. Letterlijk en figuurlijk. Bij het lopen geeft Lea ondersteuning en stabiliteit, Lea kan stimulerend werken om dagelijks oefeningen te doen en kan zelfs als energieke danspartner optreden. De Lea kan voor patiënten met Parkinson helpen door het moment van “bevriezen” heen te komen. Daarnaast kan Lea middels het ingebouwde tablet zorgen voor contact met familie en vrienden.

Lea is voorzien van sta-op handgrepen die helpen bij het gemakkelijk opstaan uit bed of stoel. Tijdens het lopen zorgt Lea ervoor dat de houding gemeten wordt waardoor je minder snel uit balans kunt raken. Het risico om te vallen vermindert, omdat Lea de voorwerpen in de omgeving meet en veilig en op tijd stopt. Wanneer het nodig is, kan de gebruiker de Lea zelfstandig laten rijden.

 

De Lea kost ongeveer € 11.000,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Zorgrobot en rollator ineen? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling