Bedbeugel

Bedtouwladder Aidapt

Bedtouwladder Aidapt

Beoordelingen (0)

Informatie

Bedtouwladder Aidapt helpt je om je te verplaatsen in bed. Om te gaan zitten of om naar een andere plek te gaan. Met de touwladder heb je minder kracht nodig en je ontlast je armen en lichaam. 

De ladder ziet er ook echt uit als een ladder en heeft vier handgrepen van onbuigzaam kunststof, waaraan je je kunt optrekken. Je kunt de touwladder ook gebruiken om een tilmat onder je lichaam of kussen onder je hoofd te leggen. 

Hij is heel eenvoudig in elkaar te zetten en is geschikt voor personen tot 127 kg.

Het gebruik

Als je wilt gaan zitten pak je de handgrepen één voor één vast en trek je je daaraan omhoog. Zo kun je zelfstandig, met minder kracht, gaan zitten. Andersom kan ook, van zitten langzaam in stappen naar liggen. Als je de ladder niet gebruikt hang je hem aan de zijkant van je bed. 

Het bevestigen aan het bed

Met de koorden maak je de touwladder vast aan het uiteinde van je bed. 

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze touwladder kijk dan op de webpagina Aidapt bedtouwladder van Zorgthuiswinkel bij de rubriek waar te koop.

Specificaties

Afmetingen

  • Lengte: 2,8 cm
  • Breedte: 19,5 cm
  • Hoogte: 390 cm

Gewicht

  • Gewicht product 2,86 kg
  • Maximum gebruikersgewicht 127 kg

De touwladder is te koop vanaf ongeveer € 19,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Bedtouwladder Aidapt? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Draaien en verplaatsen in bed

Bekijk de keuzehulp