Balansrolstoel

Elektrische balansrolstoel Nino Robotics

Elektrische balansrolstoel Nino Robotics

4
Beoordelingen (11)

Informatie

De Nino Robotics is een elektrische balansrolstoel die is gemaakt op basis van de Segway techniek, net als de Genny en de Bi-Go. Je bestuurt de rolstoel met je bovenlichaam, waardoor al je spieren in beweging blijven en je jezelf op een actieve manier kan verplaatsen. Door naar voren te bewegen ga je vooruit en als je naar achter helt, rem je af. 

 

Specificaties

Door naar voren te bewegen ga je vooruit en als je naar achter helt, rem je af. Je kan de snelheid van Nino Robotics instellen van 3 tot 18 km per uur. Met de standaard accu kan de elektrische rolstoel tot 20 km ver rijden en met de accu met hoge capaciteit 35-40 km. De elektrische rolstoel kan hellingen berijden met een maximale helling van 20%.

De elektrische rolstoel kan tot 90 kg dragen en weegt zelf ongeveer 48 kg.

De stuurstang en rugleuning zijn van de elektrische rolstoel af te halen, waardoor de Nino Robotics een compacte rolstoel wordt die je op kan bergen in bijvoorbeeld je auto. De handvatten zijn in- en uitklapbaar.

De Nino Robotics heeft een adapter waarmee je bijvoorbeeld jouw telefoon kan opladen.

Deze stoel is helaas niet meer te koop, wel wordt het onderhoud nog gedaan door Hendriks Care.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische balansrolstoel Nino Robotics? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling