Elektrische aandrijving

Elektrische rolstoelaandrijving Alber SMOOV One via Invacare

Elektrische rolstoelaandrijving Alber SMOOV One via Invacare

4.3
Beoordelingen (7)

Informatie

De SMOOV One is een innovatieve elektrische rij ondersteuning die je eenvoudig aan en af kunt koppelen aan de achterkant van je handbewogen rolstoel. 

Specificaties

De SMOOV One is een innovatieve elektrische rij ondersteuning die je eenvoudig aan en af kunt koppelen aan de achterkant van je handbewogen rolstoel. Makkelijk mee te nemen in een gewone auto of vliegtuig. De vliegtuigmaatschappij vraagt soms om een certificaat, dat je vooraf op de site kunt downloaden. Door het flexibele wiel en de 360° zwenkbare vork rijd je eenvoudig over kleine drempels, stoepranden en andere oneffenheden. 

Je kunt de accu opladen in elk normaal stopcontact en (mooi meegenomen), je kunt je smartphone opladen via de USB-aansluiting op de accu van de SMOOV One. Koppel je de SMOOV One en je smartphone, dan heb je direct toegang tot de acculading en het bereik.

   SMOOV One
Bediening Via hoepels of startknop
Extra breedte op de rolstoel 0 cm
Maximale Afstand (actieradius) 20 km
Snelheid 6 / 10 km/uur
Accu 36 V, 6,2 AH
Maximale hellingshoek 16 %
Maximale obstakelhoogte Onbekend
Minimale rolstoelgewicht N.v.t.
Gewicht zwaarste onderdeel / totaal 7,2 kg
Maximaal gebruikersgewicht 170 kg
Geschikt voor rolstoelbreedte 36-46 cm
Geschikt voor achterwiel maat 22 / 24 / 25 / 26 inch
Prijs Vanaf € 5.000,-

 

De SMOOV One is te koop via gespecialiseerde rolstoel- of revalidatiewinkels. Leveranciers zijn te vinden op de site van Invacare bij het dealeroverzicht.

Op de website van SMOOV of via de website van Invacare vind je handige informatie over vergoeding, op welke rolstoelen de SMOOV One past en de mogelijkheid om de SMOOV One vrijblijvend uit te proberen. De Smoov One wordt geïmporteerd door Invacare. 

De SMOOV One, inclusief bevestigings set koop je voor ongeveer € 5.000,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische rolstoelaandrijving Alber SMOOV One via Invacare? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Elektrische ondersteuning en rolstoelaandrijving

Bekijk de keuzehulp