Elektrische aandrijving

Elektrische rolstoelaandrijving Swiss Trac via RDmobility

Elektrische rolstoelaandrijving Swiss Trac via RDmobility

4.5
Beoordelingen (2)

Informatie

Als je een fijne handgedreven rolstoel hebt maar je kunt net een helling of drempel niet op of je kunt een bepaalde afstand niet afleggen, dan is een elektrische hulpmotor misschien iets voor jou.

Specificaties

De Swiss Trac is een krachtige losse motor van 65 kilo (ziet eruit als een soort grasmaaier) die je gemakkelijk met een koppelstang voor je handbewogen rolstoel zet.

Het is wel belangrijk dat je dit op de goede hoogte doet, anders slijten de voorwielen van je rolstoel. Je bedient de Swiss Trac met de hand. De Swiss Trac is geschikt voor bijna alle rolstoelen. Je rijdt er gemakkelijk mee op ruw terrein. Dit Zwitserse product heeft twee standen en komt makkelijk hoge stoepen en steile hellingen op.

Maximaal trekt de Swiss Trac 130 kilo. Je rijdt maximaal 6 kilometer per uur en legt een afstand van maximaal 30 kilometer af. Je vindt meer informatie over de Swiss Trac op de Engelstalige website van de producent. 

 

De Swiss Trac wordt geïmporteerd door RDmobility en kost ruim € 7.000 maar is ook te huur in Rijswijk voor € 20 per dag.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 25 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische rolstoelaandrijving Swiss Trac via RDmobility? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Elektrische ondersteuning en rolstoelaandrijving

Bekijk de keuzehulp