Elektrische rolstoel

Elektrische, opvouwbare rolstoel Zinger

Elektrische, opvouwbare rolstoel Zinger

4.4
Beoordelingen (4)

Informatie

Een elektrische rolstoel die je kan opvouwen? Ja, die bestaat. Deze Zinger is daar een mooi voorbeeld van. 

Als de Zinger opgevouwen is, past deze in elke kofferbak en kan in het vliegtuig/trein worden meegenomen. Dit is ideaal voor de doelgroep die nog graag uitstapjes en stedentrips maken of op vakantie gaan. De Zinger heeft een schommelende voetsteun. Hierdoor projecteert het lichaamszwaartepunt zich eerder boven het steunvlak bij het in- of uitstappen, zonder dat er extra handelingen voor nodig zijn. Dit maakt het in- en uitstappen makkelijker en veiliger.

 

 

Specificaties

De stoel weegt maar 17,5 kilo en is gemaakt van 6061 aluminium: stevig maar ook zeer licht. Dit soort aluminium wordt in vliegtuigen en in schepen toegepast vanwege deze goede mechanische eigenschappen. Je kan de Zinger makkelijk inklappen en zo meenemen in de auto, trein of het vliegtuig. Je kan er 3 snelheden mee rijden en ook mee achteruit rijden. Op een volle accu kan ongeveer 13 km rijden en de laadtijd is 3,5 uur.

De Zinger is verkrijgbaar in verschillende kleuren en te koop vanaf  € 2.275. 
Scouters krijgt heel vaak de vraag waar je een elektrische rolstoel kunt huren. Er zijn niet veel bedrijven die dat doen. Een van onze scouters ging op onderzoek uit en vond dat de Zinger wel te huur is voor € 89 per week + € 40 voor het brengen en ook weer  40 voor het ophalen + een borg van € 150,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische, opvouwbare rolstoel Zinger? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling