Handbewogen rolstoel

Elektrische binnenrolstoel Boxer MidWheel van Pride Mobility/ Doge Collection

Elektrische binnenrolstoel Boxer MidWheel van Pride Mobility/ Doge Collection

Beoordelingen (0)

Informatie

De Boxer MidWheel elektrische binnenrolstoel is een combinatie van het Boxer trippelstoel zitsysteem van Doge Collectie B.V. en het Jazzy onderstel van Pride Mobility Products. De elektrische binnenrolstoel heeft 6 wielen: 2 aandrijfwielen in het midden, 4 kleinere zwenkwielen op de hoeken. Het wielsysteem maakt de rolstoel zeer wendbaar en stabiel tegelijk. 

Specificaties

Door de korte draaicirkel van 50 cm kun je je met de Boxer heel makkelijk binnenshuis verplaatsen, ook in kleinere ruimtes. Stoel, rugleuning en armleggers zijn mechanisch op maat in te stellen. Met de elektrische hoog-laagverstelling verander je in een oogwenk de zithoogte. Zodoende kun je niet alleen dingen boven uit de kast pakken, maar kijk je ook je gesprekspartner recht in de ogen.

De Boxer MidWheel binnenrolstoel heeft een bereik van 24 km en haalt maximaal 6 km/u. Hij wordt bediend met een joystick. Om met de Boxer te rijden mag je tot 130 kg wegen. De Boxer binnenrolstoel is standaard verkrijgbaar in de kleuren grijs en blauw. Tegen een meerprijs zijn andere kleuren en ook (kunst)lederen bekleding op de zitting mogelijk. De Boxer MidWheel binnenrolstoel is een combinatie van het Jazzy onderstel van Pride Mobility Products en het Boxer zitsysteem (van de trippelstoel) van Doge Collection B.V.

De Boxer MidWheel elektrische binnenrolstoel is te koop vanaf €4.495,- bij de producent zelf.

 

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische binnenrolstoel Boxer MidWheel van Pride Mobility/ Doge Collection? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling