Handbewogen rolstoel

Elektrische wielen Alber e-motion DuoDrive van Invacare

Elektrische wielen Alber e-motion DuoDrive van Invacare

Testvideo Beoordelingen (0)

Informatie

De elektrische wielen Alber e-motion DuoDrive van Invacare zijn een nieuwe ontwikkeling in de elektrische rijondersteuning van handbewogen rolstoelen. Met dit nieuwe model binnen de e-motion aangedreven wielen kun je nog gemakkelijker zelf lange afstanden afleggen.

Specificaties

Cruisemode – elektrische hoepelondersteuning

In de Cruisemode is het niet eens meer nodig om te hoepelen. In Cruise Mode gebruik je de hoepels enkel om te sturen en de aandrijfwielen brengen je zonder moeite waar je wezen wilt. Natuurlijk kun je afhankelijk van je behoefte schakelen naar elektrische hoepelondersteuning en weer terug. Heel eenvoudig met de draadloze DuoDrive-bediening. Deze is afneembaar en klik je eenvoudig op het frame van de rolstoel ter hoogte van de rem. Je kunt de omzetting van Cruisemode naar elektrische rijondersteuning gebruiken terwijl je rijdt. Heel handig als je een heuvel of helling wilt nemen. Met de draadloze DuoDrive-bediening kun je niet alleen vaart maken, maar ook weer afremmen.

Wil je een totaal overzicht zien van elektrische rijondersteuningen voor handbewogen rolstoelen kijk dan via de link onderaan deze pagina in de Scouters Keuzehulp elektrische rij- en duwondersteuning.

Technische gegevens

Beschikbare wielmaten 22, 24 of 25″
Gewicht per wiel 7,8 kg
Totaalgewicht,

incl. bedieningsunit

15,9 kg
Snelheid 8,5 km/u
Bereik 25 km
Bereik in Cruisemode 15 km
Max. gebruikersgewicht 150 kg

De Wmo vergoedt de DuoDrive, mits je een goede indicatie hiervoor hebt. Een ergotherapeut kan je daarbij helpen. 

De DuoDrive kost € 10.500,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische wielen Alber e-motion DuoDrive van Invacare? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Elektrische ondersteuning en rolstoelaandrijving

Bekijk de keuzehulp

Getest door het Scouters testteam

Elektrische rijondersteuning Alber e-motion DuoDrive van Invacare

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters
Beoordeling 4.5

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 18 augustus 2022 door Scouters