Handbewogen rolstoel

Vastframe lichtgewicht rolstoel QUICKIE Argon² van Sunrise Medical

Vastframe lichtgewicht rolstoel QUICKIE Argon² van Sunrise Medical

Beoordelingen (0)

Informatie

De Argon² heeft een open frame design. Gecombineerd met het lage gewicht van de stoel zorgt het ervoor dat jij of je medepassagier de stoel makkelijk in en uit een auto tilt. Met zijn gebogen lijnen en ronde framebuizen is het een actieve en sterke rolstoel met een maximaal gebruikersgewicht van 140 kg.

High-tech materiaal

De voorvorken zijn gemaakt van Carbotecture materiaal – Een sterk high-tech materiaal uit de luchtvaartindustrie. Het is twee keer zo licht als aluminium, en net zo sterk.

QUICKIE Argon² maximaal aanpasbaar aan jouw persoonlijke wensen

Door het ontwerp van de Quickie Argon² is het mogelijk om de zithoogte, zithoek en het zwaartepunt op maat in te stellen zonder ingrijpende aanpassingen. Dat geldt zowel voor de rughoekinstelling als de hoogte van de rugleuning en de naspanbare rugbekleding.

Ruim assortiment aan framekleuren

De rolstoel is leverbaar in heel veel framekleuren, opties, en accessoires. De Argon² koppel je eenvoudig aan is aan de Attitude aankoppelfietsen van Sunrise Medical.

Of je nu gaat sporten of je mobiliteit vergroten, er is altijd een Attitude die bij jou past. De Manual versie is lichtgewicht en sportief. Wil je elektrische ondersteuning? Dan is er de Hybrid versie .  Heb je liever een volledig elektrische versie, ook geen probleem met de Power versie.

Meer informatie

Als je een lichtgewicht rolstoel wilt kopen, krijg je deze meestal (deels) vergoed vanuit de Wmo (gemeente). Je kan de rolstoel ook zelf kopen met een PGB dat je van je gemeente of UWV ontvangt.

 

Specificaties

Technische gegevens

Afmetingen

Totale breedte: ZB + 200 mm

Zitbreedte: 300 – 500 mm

Zitdiepte: 320 – 520 mm

Zithoogte – voor: 450 – 520 mm

Zithoogte – achter: 340 – 520 mm

Zithoek: 0 – 130 mm

Rughoogte: 250 – 450 mm

Rughoekinstelling: -31° – +15°

Framehoek: 88° of 80°

Frame inset: 0 of 30 mm

Camber: 0°, 3°, 6° of 9°

Prestatie/Gewichten

Maximale gebruikersgewicht: 140 kg

Gewicht vanaf: 9 kg

De basisprijs van de QUICKIE Argon² is vanaf € 2.835,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Vastframe lichtgewicht rolstoel QUICKIE Argon² van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling