Sportrolstoel

Elektrische sportrolstoel Warrior van Commandeur Revalidatie techniek

Elektrische sportrolstoel Warrior van Commandeur Revalidatie techniek

Testvideo Beoordelingen (0)

Informatie

De elektrische sportrolstoel van Commandeur werd gespot door het Scouters test team op Support 2022. We kregen uitgebreid de tijd om de snelheid, wendbaarheid en het comfort te bewonderen en ervaren. Op de drukke beursvloer lieten we het snelle rijden graag aan de productspecialist van Commandeur over. Hij liet  ons zien hoe snel hij kan (17 km uur) en ook de snelheid in de bochten zag er spectaculair uit.

 

Specificaties

Nederlands product

De Warrior is een Nederlands product, ontworpen na jarenlange expertise en met inbreng van jonge sporters. We ontmoetten een groepje van die sporters, die al ervaring met de Warrior hadden, ze waren zeer enthousiast, maar wel kritisch over de stabiliteit. Maar ook daaraan is tijdens de ontwikkeling serieus aandacht besteed en voldoet nu aan alle eisen op dat vlak. De verstelbare voorbeugel, voetenplaat en zwaartepunt instelling maakt het mogelijk om voor kleine en lange sporters een juiste zitpositie te creëren. Een zithoogte is mogelijk vanaf 36 cm bovenzijde zitframe.

Stoepen en drempels

De eenvoudig bedienbare, opklapbare achterbeugel maakt het mogelijk een stoep of drempel naar een sportzaal te nemen. En het lukt ook goed om zo een auto in te rijden.

Actieradius

Op het sportveld wellicht een gekke term actieradius, voor de Warrior 45 km. Belangrijk om te weten, dat de koeling op motoren en de powermodule plus 78 Ampere gel accu’s ervoor zorgen, dat je de hele wedstijd uit kunt spelen zonder tussentijds opladen.

De Warrior is geschikt tot 100kg gebruikersgewicht. En weegt 130kg, inclusief de accu’s

 

Laatst gewijzigd op 22 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische sportrolstoel Warrior van Commandeur Revalidatie techniek? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Elektrische sportrolstoel Warrior van Commandeur

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters
Beoordeling 4.5

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 16 juni 2022 door Scouters