Actieve tillift

Stalift SMOVE van JOYinCARE

Stalift SMOVE van JOYinCARE

Beoordelingen (0)

Informatie

Als je nog steun kunt nemen op een of beide benen en voldoende rompbalans hebt, kan een stalift een oplossing zijn. Vooral voor transfers van bed naar (rol)stoel of het toilet. De lift helpt je via een band achter je rug omhoog en als je bijna staat trek je jezelf naar een staande positie. Omdat je dan staat is het wassen, wisselen van incontinentiemateriaal, maar ook het aan- en uittrekken van kleding makkelijker.  Omdat je in een stalift nog actief kunt zijn wordt zo’n lift ook wel een ‘actieve lift’ genoemd.

De SMOVE van JOYinCARE is zo’n stalift, de lift brengt je omhoog in zo’n snelheid, dat als je nog spierkracht in je benen hebt, je actief mee kunt bewegen en komt voor de meeste gebruikers in een echte staande positie uit. De handvaten zijn zo geplaatst dat je je goed vast kunt houden en nog een beetje kunt uitstrekken als je eenmaal staat.

De SMOVE heeft twee uitvoeringen. Eentje waarbij jouw hulpverlener de lift op eigen kracht duwt. Als dat te zwaar is, dan bestaat er ook een versie van de SMOVE met elektrische aandrijving.

Afhankelijk van uitvoering koop je de SMOVE vanaf zo’n € 6.000,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 29 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Stalift SMOVE van JOYinCARE? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp