Draaischijf

Draaischijf Turn Master via Solutions2care

Draaischijf Turn Master via Solutions2care

Beoordelingen (0)

Informatie

Als je een manier zoekt om makkelijker in en uit bed te stappen zou Turn Master Multi mogelijk een oplossing voor jou kunnen zijn.
De Turn Master Multi is een draaischijf die bestaat uit twee schijven die op elkaar liggen en tijdens het draaien over elkaar glijden.

De Turn Master Multi maakt het met een verstelriem van klittenband ook nog mogelijk naast draaien, een stuk naar voren of achteren te schuiven. Door de verstelriem te gebruiken, komen de twee schijven meer of minder verschuifbaar van elkaar te liggen. De schijven blijven altijd vast aan elkaar zitten. De schijf die voorzien is van antislipmateriaal leg je op het matras. De andere schijf kan tijdens het gebruik, indien hij losser is afgesteld, verplaatsen van de bedrand naar het midden van het bed (of andersom).

Deze optie zorgt er dus voor dat als je de draai van lig naar zit op de bedrand hebt gemaakt, je vervolgens makkelijker dichter naar de bedrand zou kunnen schuiven. Doordat de bovenste schijf zich tijdens het gebruik nog meer richting de bedrand kan verplaatsen. Deze methode is ook bruikbaar als je naar bed gaat.

Degene die jou helpt brengt de Turn Master Multi aan door de draaischijf onder je billen te leggen als jij je billen omhoog doet of draait. Maar doordat deze ook op te rollen is, kun je hem mogelijk ook zelf onder je zitvlak leggen.

Specificaties

De Turn Master Multi mag in de wasmachine tot 40 graden gewassen worden. En het liefst drogen aan de lucht. Gebruik geen wasverzachter en bleekmiddelen.
Deze draaischijf is leverbaar in diverse maten medium (diameter 50 cm), large (diameter 60 cm), extra large (diameter 70 cm),
extra extra large (diameter 80 cm). De Turn Master Multi kan tot 160 kg gebruikersgewicht worden ingezet.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Draaischijf Turn Master via Solutions2care? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Draaien en verplaatsen in bed

Bekijk de keuzehulp