Passieve tillift

Passieve tillift Pro Advance van Joerns

Passieve tillift Pro Advance van Joerns

Beoordelingen (0)

Informatie

Met de passieve tillift Pro Advance van Joerns kun je volledig passief (Mobiliteitsklasse D en E) worden verplaatst naar of vanuit een bed, toilet, stoel of vanaf de vloer. De tillift is gemaakt van aluminium en is zonder gereedschap op te vouwen. Daardoor kan je de tillift relatief makkelijk rijdend meenemen, hoewel het geheel toch nog 32 kilo weegt. De poten van het onderstel spreid en sluit je met een voetpedaal. De hoog/laag beweging gaat elektrisch, gevoed door een accu. De accu kan opgeladen worden met de bijgeleverde lader. De Pro Advance heeft een twee-punts ophanging. Door de boogvormige beweging van de tilarm, zit er enige beweging in de ophanging van het juk, daarom is het prettig als de rijbeweging langzaam ingezet wordt, anders schommel je een beetje.  

 

Specificaties

De Pro Advance kan tot 155 kilo tillen.

Meer informatie kun je vinden op de website van leverancier. Daar kun je ook de Pro Advance kopen voor € 5500,- inclusief tilband, maar exclusief BTW.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 25 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Passieve tillift Pro Advance van Joerns? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp