Passieve tillift

Passieve tillift Pro Stature van Joerns

Passieve tillift Pro Stature van Joerns

Beoordelingen (0)

Informatie

Met de passieve tillift Pro Stature van Joerns kun je volledig passief worden verplaatst naar of vanuit een bed, stoel, toilet of vanaf de vloer. Je hoeft daarvoor niet zelf mee te kunnen helpen tijdens de transfer, in vaktermen ook wel mobiliteitsklasse D en E genoemd.

De lift is leverbaar met een 2-puntsjuk, 4-punts kanteljuk of met een stretcherframe voor transfers die volledig liggend moeten worden uitgevoerd. Het 4-punts kanteljuk bestaat in een mechanisch of elektrisch bedienbare versie. Joerns heeft een uitgebreid assortiment tilbanden, passend bij de verschillende tiljukken. De hoog/laag beweging gaat verticaal, daardoor is de ophanging van het juk een starre verbinding met als voordeel, dat je niet gaat schommelen tijdens het rijden. Zowel het spreiden en sluiten van de poten van het onderstel, als de hoog/laag beweging en kantelen van het elektrische kanteljuk zijn elektrisch aangedreven. Er wordt gebruik gemaakt van een losse accu, die opgeladen kan worden met de bijgeleverde acculader. Optioneel is een digitale weegschaal in de mast.

Specificaties

De Pro Stature kan tot 227 kilo tillen.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Passieve tillift Pro Stature van Joerns? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp