Traphulp

Traphulp Assistep

Traphulp Assistep

Testvideo Beoordelingen (0)

Informatie

Wil jij veilig blijven traplopen maar levert dat af en toe een gevaarlijk moment op? En je wil ook optimaal in beweging blijven? Dat kan met de Assistep! De Assistep is een beugel die gemaakt is aan een speciale trapleuning. Als je naar boven of beneden loopt, duw je de beugel vooruit. Als je de beugel omlaag trekt, vergrendelt de beugel zodat je niet naar voor of achter kan vallen.

Hoe werkt het?

Om de Assistep te gebruiken schuif je de beugel naar voren en neem je de volgende stap door je beide handen op het handvat te plaatsen en dit te herhalen tot je boven of beneden bent. Dit hoeft niet aan een stuk door, je kan halverwege de trap ook even rusten door op de beugel te steunen. Als je de Assistep niet gebruikt kan je de beugel inklappen. Zo blijft de trap goed beschikbaar voor andere traplopers.

Geschikt voor

De Assistep is geschikt voor zowel rechte trappen als trappen met een bocht.

Je kan de Assistep gebruiken als je minder dan 120 kg weegt.

Het Scouters test team maakte op Support 2022 het onderstaande filmpje.

Specificaties

Je kan de Assistep bestellen vanaf € 2.500,- bij Assistep. De prijs is afhankelijk van het soort trap. op de website van Assistep kun je ook zoeken naar een plek bij jou in de buurt om de Asstept uit te proberen

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Traphulp Assistep? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Traphulp Assistep

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters
Beoordeling 4.6

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 17 juni 2022 door Scouters