Driewielfiets

Driewielfiets EasyLegs Pro van BerkelBike

Driewielfiets EasyLegs Pro van BerkelBike

Beoordelingen (0)

Informatie

Driewielfiets EasyLegs Pro van BerkelBike is een stabiele, lichte ligfiets. Hij heeft een goede wegligging, omdat de EasyLegs Pro is ontwikkeld voor mensen met aandoeningen als MS of een verlamming. Je fietst met de spierkracht van je eigen benen en dat kan ook met elektrische ondersteuning.

De elektrische ondersteuning kun je met een hendel zelf bepalen. Helemaal zelf trappen, of al het werk laten overnemen door de elektrische ondersteuning. Je benen blijven altijd rond gaan, zelfs in de stand met de hoogste ondersteuning. Als je het stuur wegdraait kun je gemakkelijk op- en afstappen.

EasyLegs Pro heeft 8 versnellingen, maar je kunt ook kiezen voor 11. Door de snelkoppelingen is hij snel uit elkaar te halen en in elkaar te zetten. Hij is daarnaast van aluminium en heeft daarom een laag gewicht. Dat maakt hem geschikt om mee te nemen in de auto.

Op maat

EasyLegs Pro kan aan jouw omgeving en houding worden aangepast. Bijvoorbeeld in lengte, maar je kunt ook kiezen uit twee verschillende zithoogtes: sportief laag of comfortabel hoog. De hoek van de zitting is traploos instelbaar en de zitting kan zo nodig ook worden verlengd.

EasyLegs Pro als hometrainer

Je kunt de EasyLegs Pro tevens gebruiken als hometrainer. Daarvoor kun je fietssoftware bijkopen.

EasyLegs Connect

De EasyLegs Connect is een aankoppelstuk voor je rolstoel. Dat is een verlengstuk met één wiel, waarmee je van je rolstoel een driewielfiets maakt.

BerkelBike Pro

Op de BerkelBike Pro fiets je met je armen én benen. Hij is een combinatie van een handbike en een ligfiets. Ook deze fiets kan worden uitgerust met elektrische trapondersteuning en past in bijna elke auto. De BerkelBike Pro is er ook in andere vormen.

BerkelBike Connect

Voor je rolstoel kun je kiezen voor het aankoppelstuk: de BerkelBike Connect.

BerkelBike Fitness

Wil je niet naar buiten dan kun je je armen en benen ook trainen met de BerkelBike Fitness. Die heeft geen elektrische ondersteuning, maar dat is voor binnen natuurlijk ook niet nodig.

Aanvraag via Wmo

BerkelBike kan je ook helpen bij een aanvraag via de Wmo. Daarover staat een filmpje op de webpagina van de EasyLegs Pro, met Nederlandse ondertiteling. En je kunt uiteraard eerst een proefrit maken. Ook die kun je aanvragen via de webpagina.

Meer informatie

BerkelBike wil mensen met een aandoening helpen om te blijven bewegen, om zo de conditie op peil te houden. Daarvoor gebruiken zij allerlei technische middelen. De producten zijn geschikt om verder thuis te revalideren of om mobiel en fit te blijven.

Alle informatie over deze driewielfiets vind je op de webpagina van de EasyLegs Pro van BerkelBike. Op de webpagina´s van elk model staan filmpjes over het gebruik ervan. Er zijn tevens filmpjes van mensen met verschillende aandoeningen die de fiets gebruiken.

Op onze website staan beschrijvingen van meer driewielfietsen. Vind je het moeilijk om te kiezen, gebruik dan onze Keuzehulp driewielfietsen.

Specificaties

Gewicht

  • Gewicht EasyLegs Pro: 19 kg
  • Gewicht EasyLegs Pro met trapondersteuning: 27 kg

Prijsindicatie

Voor de prijs van driewielfiets EasyLegs Pro kun je contact opnemen met BerkelBike. Die prijs hangt af van jouw wensen.

Denk om het BTW-percentage, want als jouw fiets een invalidenhulpmiddel is betaal je 9% BTW. Daar zijn voorwaarden aan verbonden, overleg daarom met de leverancier of dat kan. Is het geen invalidenhulpmiddel dan betaal je 21% BTW.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Driewielfiets EasyLegs Pro van BerkelBike? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Driewielfietsen

Bekijk de keuzehulp