Driewielfiets

Driewielfiets Mobile van Pfautech

Driewielfiets Mobile van Pfautech

Beoordelingen (0)

Informatie

Driewielfiets Mobile van Pfautech is een klein startersmodel, geschikt voor opgroeiende tieners en kleine volwassenen. Met één wiel voor en twee wielen achter. Zonder elektrische ondersteuning, dus je zult zelf moeten trappen, maar dat is goed voor je conditie. Hij past door elke standaarddeur.

Eigenschappen

De Mobile heeft een stevige, veilige constructie, 3 versnellingen en een parkeerrem. In een mooie, kobaltblauwe kleur. Poedercoating beschermt hem tegen aantasting door weersinvloeden. Je kunt de stuurpositie instellen, hij heeft reflecterende banden en een mand aan de achterkant.

Meer informatie 

Pfautech is een Duits bedrijf dat sinds 1999 hoogwaardige hulpmiddelen ontwikkelt voor mensen met en zonder mobiliteitsbeperkingen. Ze produceren en monteren de hulpmiddelen zelf en verkopen ze ook. Binnen Europa hebben ze handelspartners, dus je kunt een dealer in de buurt zoeken.

Je hebt keuze uit heel veel modellen, zonder elektromotor of met (FM). Daaronder zijn modellen voor zeer zware personen, zoals de Tibo4. Die heeft een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg, maar is eigenlijk geen driewieler, want hij heeft er vier.

Meer informatie vind je op de webpagina van de Mobile van Pfautech.

Op onze website staan beschrijvingen van meer driewielfietsen. Vind je het moeilijk om te kiezen, gebruik dan onze Keuzehulp driewielfietsen.

Specificaties

Gewicht

  • Gewicht Mobile: 28 kg
  • Maximum gebruikersgewicht: 100-110 kg
  • Maximum gewicht bagage: 10 kg

Prijsindicatie

Driewielfiets Mobile van Pfautech is te koop vanaf ongeveer € 2.000,-. Dat is exclusief BTW, want als jouw fiets een invalidenhulpmiddel is betaal je 9% BTW. Daar zijn voorwaarden aan verbonden, overleg daarom met de leverancier of dat kan. Is het geen invalidenhulpmiddel dan betaal je 21% BTW.

Waar te koop?

Elly Waaijer

Laatst gewijzigd op 6 december 2023 door Elly Waaijer

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Driewielfiets Mobile van Pfautech? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling