Driewielfiets

Driewielfiets T-Tris van Azub

Driewielfiets T-Tris van Azub

Beoordelingen (0)

Informatie

Driewielfiets T-Tris van Azub is een opvouwbare fiets met twee voorwielen. Een professionele ligfiets voor wie wil reizen. Hij heeft achtervering, kan snelle bochten draaien en rijdt op grind. Kortom: op avontuur. Tevens verkrijgbaar met elektrische ondersteuning.

Er zijn drie modellen, met verschillende wielmaten (voor/voor/achter):

  • T-Tris AR (26”/26”/26”)
  • T-Tris 26 (20”/20”/26”)
  • T-Tris 20 (20”/20”/20”)

Meer informatie 

Azub is een Tsjechisch bedrijf met 20 jaar ervaring, gespecialiseerd in ligfietsen. De makers zijn zelf enthousiaste gebruikers van ligfietsen en steken veel energie in de verbetering van hun modellen. Azub verkoopt haar producten wereldwijd, ook in Nederland.

Alle driewielfietsen van Azub zijn opvouwbaar, gedeeltelijk of helemaal. Als klein pakket kun je hem makkelijk in je auto vervoeren naar de plek waar je wilt gaan fietsen.

Iedere serie heeft specifieke eigenschappen:

  • Ti-FLY is voor ruw terrein en heeft voor- en achtervering
  • TRIcon heeft alleen achtervering en is sneller, geschikt voor avontuurlijke reizen
  • T-Tris heeft geen vering, maar is wel de snelste

Meer informatie over de T-Tris kun je vinden op de webpagina´s van de T-Tris AR, de T-Tris 26, of de T-Tris 20.

Op onze website staan beschrijvingen van meer driewielfietsen. Vind je het moeilijk om te kiezen, gebruik dan onze Keuzehulp driewielfietsen.

Specificaties

Gewicht

Maximum gebruikersgewicht: 125 kg, inclusief bagage

Prijsindicatie

De T-Tris is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 3.400,-. Dat is exclusief BTW, want als jouw fiets een invalidenhulpmiddel is betaal je 9% BTW. Daar zijn voorwaarden aan verbonden, overleg daarom met de leverancier of dat kan. Is het geen invalidenhulpmiddel dan betaal je 21% BTW.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 1 december 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Driewielfiets T-Tris van Azub? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling