Fiets accessoires

Anti-lek vloeistof banden van Slime

Anti-lek vloeistof voor binnenbanden van Slime

Beoordelingen (0)

Informatie

Je kan de anti-lek vloeistof van Slime gebruiken om te voorkomen dat je een lekke band zal krijgen op bijvoorbeeld je fiets, scootmobiel of rolstoel. Slime bevat namelijk Fibro-Seal™, een vloeistof met kleine rubberdeeltjes en bindmiddelen die een klein lek direct afdichten. Handig dus om zowel een lekke band te voorkomen als direct te dichten.  Slime is wateroplosbaar en daardoor milieuvriendelijk. Daarbij is Slime onschadelijk voor jou en je band.

Specificaties

Het wordt geleverd in een spuitbus met ventiel aansluiting in een hoeveelheid van 240 ml, wat voldoende is voor 1 à 2 banden. Let daarbij wel op het soort ventiel (fiets- of auto) of gebruik een verloopnippel.

Het is bij elke goede fietsenmaker, Bol en diverse internet shops te koop van € 7,- tot meer dan het dubbele (€15,-), dus het loont de moeite om prijzen te vergelijken qua hoeveelheid en/of leverancier.

 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Anti-lek vloeistof banden van Slime? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling