Fiets accessoires

Excentrische pedaalarm

Excentrische pedaalarm

5
Beoordelingen (3)

Informatie

Als je de trappers niet meer goed rond kan krijgen omdat je je knie of heup beperkt kan buigen, maakt een excentrische pedaalarm of flexpedaal het fietsen makkelijker mogelijk. De pedaalarm (crank) is langer en de trapcirkel kleiner. Je zit rechter op en hoeft je knie minder te buigen (een knieflex van 70 graden ofwel een kniehoek van 110 graden).

 Vindt meer informatie over en bestel de de excentrische pedaalarm  op de website van Fietsen op maat. Ook kan je de exentrische pedaalarm bij enkele gespecialiseerde fietsenwinkels.

Zo kan je ook comfortabel met je hak trappen. Dit fietshulpmiddel monteer je tegen de bestaande pedaalarm of crank van iedere (elektrische) fiets en hometrainer en kan je instellen op de mate van je beperking en herstel.

 

Specificaties

e excentrische pedaalarm is geschikt voor alle soorten fietsen en kan ook perfect worden gemonteerd op hometrainers. Het fietshulpmiddel kunt u eenvoudig zelf aanbrengen, maar kan in overleg ook door ons worden gemonteerd.

  • Fietsen vanaf een kniehoek van 100-110 graden.
  • Instelbaar naar een kniehoek van 85-95 en 70-80 graden.
  • Behoud van de normale en juiste fietspositie, beenstrekking en voetplaatsing
  • Eenvoudig zelf te monteren met gebruik van uw huidige trapper in ca.15 minuten
  • Geschikt voor iedere (elektrische) fiets en hometrainer

Het hulpmiddel kost € 169 per stuk

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Excentrische pedaalarm? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling