Loopfiets

Loopfiets volwassenen SitGo All Round

Loopfiets volwassenen SitGo All Round

4.8
Testvideo Beoordelingen (5)

Informatie

Deze stevige loopfiets All Round van SitGo met 2 grote wielen is een loophulpmiddel als je erop uit wil maar niet zo lang kan lopen. De SitGo All Round is in mei 2016 door het Scouters testteam getest.

De SitGo All Round is een hulpmiddel, wat betekent dat je de loopfiets mag meenemen in de supermarkt, het museum en andere gelegenheden. 

De SitGo is ook elektrisch verkrijgbaar.

Op zoek naar een andere loopfiets volwassenen? Bekijk de onafhankelijke keuzehulp van Scouters over loopfietsen.

Specificaties

De fiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren en weeg maar 13 kilo.

Het zadel is verstelbaar is 70 tot 80 cm hoog, het stuur 95 tot 105 cm. De treeplank is 17 cm breed en de fiets is in totaal 165 cm lang.

De SitGo is nieuw inmiddels alleen elektrisch te koop, Wellicht kun je deze versie nog wel via Marktplaats of andere tweedehands aanbieder vinden. De SitGo kostte nieuw € 950,-.

Laatst gewijzigd op 22 mei 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Loopfiets volwassenen SitGo All Round? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Loopfiets volwassenen SitGo All Round

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Wat is-ie makkelijk te bedienen.” “Ideaal voor mensen die (even) niet goed kunnen lopen of fietsen.” Scouters testers Marcelle en Sanne testten de loopfietsen van SitGo: All Round én Electric. Bekijk hun ervaringen in de video en hun volledige oordeel in de rapportage daaronder.

Beoordeling 4.6

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Marcelle Strijdhorst

Getest op 1 juni 2016 door Marcelle Strijdhorst