Rolstoelfiets

Rolstoelfiets VeloPlus Van Raam

Rolstoelfiets VeloPlus Van Raam

4.1
Testvideo Beoordelingen (4)

Informatie

Met de rolstoelfiets VeloPlus van Van Raam kan je samen fietsen, ook als je in een rolstoel zit. De fiets is getest door Scouters. Je maakt de rolstoel vast aan de fiets, voor extra veiligheid. De oprijlaan voor de rolstoel is kantelbaar, zodat je makkelijk de fiets op- en afrijdt.

Specificaties

 Alle handbewogen rolstoelen tot 74 cm breed passen op de fiets, dus ook die van kinderen.

Meer informatie over de rolstoelfiets vind je op de site van Van Raam, de Nederlandse producent. De rolstoelfiets is verkrijgbaar met en zonder elektrische ondersteuning vanaf € 5.585,- excl. btw. Met elektrische ondersteuning is de fiets te koop vanaf € 6.500,-

Bij Van Raam in Varsseveld kun je een proefrit maken met de VeloPlus en ook andere fietsen uitproberen, zodat je goed zicht krijgt op welke ooplossing of aangepaste fiets bij jou past. Er is een testbaan met divers wegdek en obstakels, zodat je in een veilige omgeving alles uit kunt proberen. 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Rolstoelfiets VeloPlus Van Raam? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Rolstoelfiets VeloPlus Van Raam

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Op deze rolstoelfiets VeloPlus van Van Raam fiets je samen, ook als je in een rolstoel zit. Irene en Francis testten de fiets met elektrische ondersteuning voor Scouters. Fietst de VeloPlus goed, zit je er stevig en stabiel op? Ze vertellen er alles over in de testvideo.

Beoordeling 4.6

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Francis Herbers

Getest op 22 november 2018 door Francis Herbers